Γιάννης Κρητικός: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του στην Μαρία Μπεκατώρου – «Την εκτιμώ, την αγαπώ και περιμένω να δω την συνύπαρξη μας στο σήριαλ»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Κρητικός θέλησε να ευχαριστήσει την Μαρία Μπεκατώρου, με την οποία έχουν άψογη σχέση από το YFSF.

Ο ηθοποιός της «γης της ελιάς» θα ξαναβρεθεί μαζί της για τις ανάγκες της σειράς, αφού σαν Πότης θα βρεθεί στο The Chase.

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε το 2016 που συμμετείχα στο yfsf , Αισθάνθηκα ότι την γνωρίζω χρόνια…. Αυτό οφείλεται στον αυθορμητισμό της, τον επαγγελματισμό της και στην αγάπη της σε ό,τι κάνει! Είμαι πολύ χαρούμενος που για τις ανάγκες των γυρισμάτων της γης της Ελιάς βρεθήκαμε στο #thechasegr Και είχα την χαρά να την ξαναδώ. Την εκτιμώ, την αγαπώ και περιμένω την επόμενη εβδομάδα να δω την συνύπαρξη μας στο σήριαλ. @mariampekatwrou Σε ευχαριστώ για όλα πραγματικά μέσα απ’την καρδιά μου! Στο επανιδείν !», γράφει στην ανάρτησή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts