Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου»

Δύο στη 1: Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός που φέτος παρουσιάζει στο Open την εκπομπή Ό, τι αγαπώ έκανε δηλώσεις που πάλι θα συζητηθούν.

«Τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει. Αν ανοίξει κανείς τα περιοδικά θα δει ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι εντός εισαγωγικών. Το πόσο επιτυχημένοι είναι, είναι συζητήσιμο. Η επιτυχία είναι πώς το ορίζει ο καθένας. Δεν είμαι καθόλου κοσμικός, ούτε με ενδιαφέρουν αυτά. Έχω αρκετή προβολή και το βλέπω από το έργο μου, το οποίο είχε μόχθο, ρίσκο και τίμημα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου. Το τι θα πάρω στα σοβαρά το επιλέγω εγώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Και συνέχισε: «Όχι τη φήμη, είμαι απόμακρος, το επιβεβαιώνω… Δεν αναλώθηκα στις ανοησίες γιατί οι δημόσιες σχέσεις στον καιρό μου ήταν πάρα πολύ δυνατές κυρίως μέσα από τα περιοδικά… Εμένα η αγωνία μου τότε ήταν να επιβιώσω σαν άνθρωπος στο θέατρο και στην τηλεόραση και το κατάφερα με πολύ μικρά και σταθερά βήματα χωρίς αυτά τα γύρω γύρω, τα οποία είναι ανοησίες. Δεν έχουν κανένα νόημα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts