Γιάννης Μπέζος: «Με εκνευρίζει η φράση «”σκοτώνω την ώρα μου”»

Πρωινό μας: Mε αφορμή την συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Οικόπεδα με θέα» ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ.
Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στην παράσταση ενώ αποκάλυψε και τη φράση που τον εκνευρίζει.

«Ο ρόλος ο δικός μου είναι ο πιο παλιός μεσίτης ο οποίος είναι σε αποδρομή και προσπαθεί να επιζήσει της κατάστασης, γιατί έχει ένα οικογενειακό πρόβλημα με τη κόρη του και κάνει τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει και τελικά καταφεύγει σε μια πράξη παρανομίας η οποία γίνεται αντιληπτή και καταρρέει» εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος για το ρόλο του.

Έχουν όλα την τιμή τους ή υπάρχουν και αξίες που δεν διαπραγματεύονται; «Η ελευθερία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ιδανικά δεν μεταφράζονται σε χρήματα. Πρέπει να ζούμε με κάποια ιδανικά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε τουλάχιστον, όχι απλώς για να συνυπάρξουμε» απάντησε ο Γιάννης Μπέζος.

Πόσο ψηλά στη δική του λίστα ώστε να επιλέξει μια δουλειά, είναι η παράμετρος των χρημάτων; «Όχι ιδιαίτερα. Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε αυτό, βεβαίως να είναι και οι συνθήκες της παραγωγής, οι συνάδελφοι και πάνω απ’ όλα το έργο, δεν έχω αντίρρηση να συμμετέχω» απάντησε ο ηθοποιός.

Έχει δουλέψει με τον εαυτό του; «Πρέπει να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά και να καταλαβαίνουμε ότι είμαστε περαστικοί. Θα έρθουν άλλοι από εμάς που θα είναι και καλύτεροι σίγουρα, θα είναι πιο αποκαλυπτικοί. Πρέπει να το ζούμε. Να μην αφήνουμε το χρόνο να φεύγει. Με εκνευρίζει η φράση “σκοτώνω την ώρα μου”», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Σε ότι αφορά τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει, ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Δεν είναι καμία πρωτότυπη φοβερή ιδέα. Είναι μια μουσική εκπομπή, ανατρέχουμε σε πράγματα που έχουν αντέξει στο χρόνο όχι σε πράγματα του συρμού» είπε και σχολιάζοντας την τραπ είπε πως δεν την γνωρίζει και δεν έχει ιδέαν ενώ τόνισε πως: «Υπάρχουν μουσικές που είναι της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ».

Viral Είδηση: «Ό,τι αγαπώ»: Δείτε τις πρώτες εικόνες από την πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής του Γιάννη Μπέζου!

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts