Γιάννης Νταλιάνης: Έχει βαφτίσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», τη σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου και την κόρη τους αλλά και για τη βαφτιστήρα του.

Αρχικά ανέφερε πως: «Σπούδαζα φυσικομαθηματικός παράλληλα με το θέατρο. Στις Άγριες Μέλισσες έπαιζα τον δικηγόρο και υπήρχε κόσμος που μου ζητούσε να αναλάβω υποθέσεις. Στο “Αυτή η νύχτα μένει” κάνω έναν μη συμβατικό παπά. Με τη σύζυγό μου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, γνωρίστηκα στα “Ίχνη”».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Η ερμηνεία της Μαριλίτας “μεγάλωσε” το ρόλο της στο Σασμό, ήταν απαίτηση του κόσμου. Η Μαριλίτα είναι αυστηρή με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό της περισσότερο. Η Μαριλίτα μου κάνει παρατηρήσεις αλλά πάντα με την καλή έννοια».

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Ελπίζω να μην μπήκε το μικρόβιο της ηθοποιού στην κόρη μου. Είμαι χαζομπαμπάς, η Μαριλίτα είναι πιο αυστηρή. Έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι ένα υπέροχο πλάσμα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts