Γιάννης Νταλιάνης: Οι απορίες της Μενεγάκη για τη Σκοτεινή θάλασσα και ο γάμος του με την Βασιλική του Σασμού

Ελένη: Ο Γιάννης Νταλιάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, χθες, και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που πρωταγωνιστεί φέτος στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα» αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.
«Με ενδιαφέρει το όλον σαν ηθοποιός, γι’ αυτό και σκηνοθετώ» είπε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

Και συνέχισε: «Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να εμπνέυσεις ένα σύνολο, να μπορείς να είσαι ο μεσάζων μεταξύ του μυαλού του συγγραφέα και των ηθοποιών-ερμηνευτών».

Όσο για τη συμμετοχή της 12χρονης κόρης του, Έλλης, στη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη», ο ηθοποιός είπε πως ήταν «μια περίεργη συγκυρία» καθώς ο ίδιος γνωρίζει τον σκηνοθέτη της σειράς, Νίκο Κουτελιδάκη, που αποτέλεσε και την πρώτη συνεργασία του στην τηλεόραση. Και τόνισε: «Διάβασα το σενάριο και ανίχνευσα έναν ρόλο που θα μπορούσε να κάνει η Έλλη».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς επιλέγει τις τηλεοπτικές του δουλειές, απάντησε πως επιθυμεί να κάνει έναν μικρό αριθμό επεισοδίων για να μπορεί να συνδυάζει και το θέατρο.

«Φέτος βγήκαν οι καρποί από δουλειές που έγιναν σε προηγούμενο χρόνο», επεσήμανε ο ηθοποιός.

Όσο για τη γνωριμία του, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου η οποία φέτος υποδύεται τη Βασιλική στον Σασμό και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ο Γιάννης Νταλιάνης είπε πως τη γνώρισε σε ένα φεστιβάλ και ήταν σα να την ήξερε από πάντα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bBoXVyc9qGA
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts