Γιάννης Πουλόπουλος: Συγκλονίζει σπουδαία ερμηνεύτρια: «Πονάω Γιάννη μου…»

Έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια ο σπουδαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πουλόπουλος βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις έντεκα χθες το βράδυ έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής στο Αττικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν από τις 21 Αυγούστου.

Σύσσωμο το καλλιτεχνικό στερέωμα θρηνεί για τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της γενιάς της που μετρά δεκάδες επιτυχίες και συνεργασίες μαζί του, έκανε την πιο συγκλονιστική ανάρτηση για την απώλεια του.

«Για μένα ήσουν το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό και σήμερα σε έχασα…. Ήσουν ο μόνος πραγματικός φίλος μου μέσα απ τη δουλειά μας..Άντρας παλαιάς κοπής με όλη τη σημασία της λέξης..Πόσα δεν μοιραστήκαμε μαζί? Δεν είναι οι πίστες, δεν είναι οι επιτυχίες, δεν είναι η δημοσιότητα. Ήταν το ότι ήσουν ο πιο ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα μέσα σ αυτόν τον χώρο.

Είχα την μέγιστη ευτυχία το 1969, να με πάρεις απ το χέρι και να περπατήσω δίπλα σου στον “Δρόμο” και μετά για πολλά χρόνια πάντα μαζί καλλιτεχνικά. Κέντρα, περιοδείες, ξενύχτια, γέλια..

Η Ελλάδα σε αγάπησε. Με τα τραγούδια σου, ερωτεύτηκε, πόνεσε, έκλαψε, χάρηκε. Με τα ίδια τραγούδια θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο.
Οι ερμηνείες σου διδασκαλία. Σαν και σένα κανένας άλλος. Κανένας !!!!
Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ…
Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να σε φέρω πίσω . Μόνο να σ αγαπώ..και θα σ΄ αγαπώ πάντα..», έγραψε με πόνο και βαθιά θλίψη η Ρένα Κουμιώτη!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts