Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού βρισκόντουσαν στο Βερολίνο. Εκεί, το ζευγάρι επισκέφτηκε μια γνωστή ελληνική αλυσίδα καφέ και πέτυχε και Έλληνες υπαλλήλους. Μεταξύ άλλων, Γιάννης και Κατερίνα γνώρισαν την Κυριακή και συνομίλησαν για λίγο μαζί της για να μάθουν πως είναι τα πράγματα στο εξωτερικό και αν επιβιώνουν καλύτερα από την Ελλάδα. Τη συνομιλία τους αυτή μάλιστα ο ηθοποιός την ανήρτησε και σε Instastories του.

Δείτε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το road trip που έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι

Φαίνεται όμως πως η υπάλληλος του καταστήματος ήθελε να απαθανατίσει τη συνάντηση της με το νέο ζευγάρι με μια φωτογραφία. Το κλικ έγινε, το post ανέβηκε και η κοινή τους φωτογραφία από το πρώτο τους road trip είναι γεγονός.

Δείτε το post:

Λέτε το ζευγάρι να μην ήξερε ότι θα ανέβει η φωτογραφία τους στα social;

Να πούμε επίσης πως από το εν λόγω καφέ έχουν περάσει και άλλοι γνωστοί Έλληνες με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί η Κυριακή, με ποιο πρόσφατο τον Θέμη Γεωργαντά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts