Γιατί δεν πλησιάζουν οι γυναίκες τον Γιάννη Στάνκογλου;

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Alpha όπου υποδύεται έναν φιλόδοξο δήμαρχο. Επίσης τον απολαμβάνουμε και στο Αυτή η νύχτα μένει της ΕΡΤ.

Η ζωή του ήρωά του γκρεμίστηκε από τη μία μέρα στην άλλη, καθώς οι αποκαλύψεις μετά τον θάνατο της συζύγου του ήταν πολύ απρόσμενες.


Εκτός από ταλαντούχος, είναι και ωραίος άνδρας! Μπορεί να είναι ένας γοητευτικός άντρας και να έχει πολλές θαυμάστριες, όμως, ο Γιάννης Στάνκογλου δεν αποτελεί πόλο έλξης για πολλές γυναίκες και υπάρχει λόγος!

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η συμμετοχή του στην 10η Εντολή!

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός, μιλώντας στο Down Town παλαιότερα, οι γυναίκες τον φοβούνται καθώς τον έχουν συνδυάσει με τους ρόλους του στη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου! Και για του λόγου το αληθές όταν είχε παίξει στο επεισόδιο με τους σατανιστές, μας είχε φρικάρει όλες και όλους!

«Εντάξει, πλέον ξέρουν όλοι ότι είμαι παντρεμένος. Άλλωστε, έχω δουλέψει πέντε φορές με τη γυναίκα μου στο θέατρο. Νομίζω, όμως, ότι οι γυναίκες δεν με πλησιάζουν εύκολα, Με φοβούνται λόγω της 10ης Εντολής», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts