«Για εμένα η ιστορία…» – Η αποκάλυψη του Στρατή Χατζησταματίου για την τρίτη σεζόν του Σασμού

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό MYTV παραχώρησε ο Στρατής Χατζησταματίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας τρίτης τηλεοπτικής σεζόν της σειράς «Σασμός». Μάλιστα, ο τηλεοπτικός Μανόλης αποκάλυψε και την πιο δύσκολη για τον ίδιο σκηνή μέχρι σήμερα.

Οι δηλώσεις του Στρατή Χατζησταματίου για τον Σασμό

Αν αποφασιστεί να γίνει τρίτος κύκλος του Σασμού, θα ήθελες να συνεχίσεις;

Αν η ιστορία του Μανόλη έχει ένα ενδιαφέρον και δεν κλείσει, με έναν τρόπο θα με ενδιέφερε. Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να πούμε ότι πάμε τρίτη χρονιά επειδή η σειρά έχει επιτυχία και ανταπόκριση στον κόσμο. Έχει νόημα η τρίτη χρονιά αν έχουμε να πούμε μια ιστορία. Για εμένα η ιστορία έχει ενδιαφέρον και η ομάδα των συντελεστών, ειδικά στη μυθοπλασία, είναι το πιο σημαντικό.

Ποια σκηνή ήταν η πιο δύσκολη για εσένα μέχρι στιγμής;

Υποκριτικά είναι πολλές οι σκηνές που με έχουν δυσκολέψει. Κάποιες σκηνές που είναι δύσκολες με βασανίζουν για το πως θα γυριστούν. Η σκηνή που ο Μανόλης εξομολογείται στον παπά τον φόνο του Μαθιού με απασχολούσε πολύ πως θα βγει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts