Γιώργος Αμούτζας: Tα «παραπονάκια» του ηθοποιού από τον Σασμό

Στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αμούτζας. Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» από τον Σασμό, μίλησε για την επιτυχία της σειράς του ALPHA και ταυτόχρονα αναφέρθηκε στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο ίδιος ρωτήθηκε αν προτιμά το θέατρο από την τηλεόραση.

«Δεν ξέρω αν έχω το κόλλημα θεατρικός ή τηλεοπτικός, αλλά σίγουρα προτιμώ το θέατρο από την καθημερινή σειρά και το τονίζω συγκεκριμένα, όχι γενικά και αόριστα από την τηλεόραση. Θέατρο σπούδασα και αισθάνομαι ότι το επάγγελμά μας είναι το θέατρο και η τηλεόραση είναι ο τρόπος να βιοποριζόμαστε καλύτερα και να δυναμώνουμε και λίγο και τα εισιτήριά μας στο θέατρο».

Για την πρώτη σεζόν της σειράς Σασμός ανέφερε: «Αν είχα κάποια παραπονάκια από την πρώτη σεζόν ήταν κυρίως σεναριακά, αλλά φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έχουμε μια καινούρια σεναριακή ομάδα και ήδη τα επεισόδια που λάβαμε έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι πολύ προσεγμένα. Χθες έλεγε ο Δημήτρης Λάλος σε μια σκηνή: ”Δεν έχει κάνει τίποτα αυτός. Τσάμπα τον κατηγορείτε. Δεν σκότωσε κανέναν. Κάτι ελαφριές μαχαιριές ήταν μόνο”. Ελαφριές… Το έλεγε σε μένα και σε δυο τρεις άλλους. Ε, κάποια στιγμή λυγίσαμε. Δηλαδή αρχίσαμε και κακαρίζαμε για κάνα 5λεπτο. Χρειάστηκε να γίνει μπρέικ».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts