Γιώργος Λιάγκας: Διώξεις για την υπόθεση εξαπάτησης ύψους 550.000 ευρώ!

Ευχάριστα νέα για το Γιώργο Λιάγκα και την υπόθεση εξαπάτησης από έναν χρηματιστή και μια χρηματιστηριακή εταιρία, εξαιτίας των οποίων έχασε πάνω από 550.000 ευρώ!

Το ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει πως εις βάρος του χρηματιστή και των ιθυνόντων της εταιρείας, ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ αναμένεται το βούλευμα για παραπομπή τους ή μη σε δίκη. Για αυτό το Πρωτοδικείο της Αθήνας, που θα εκδίκαζε το αστικό μέρος της υπόθεσης, ανέβαλε με την 2467/2017 απόφαση του την ετυμηγορία του έως την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας.

«Εφόσον ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, αυτό είναι μια θετική εξέλιξη για την αντιδικία του κ. Λιάγκα. Το αστικό δικαστήριο θα περιμένει την έκβαση του ποινικού  σκέλους της υπόθεσης και στη συνέχεια θα συζητήσει ξανά το αστικό σκέλος» εξηγεί στην εφημερίδα ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στάθηκε ένας στενός του φίλος, που κατέθεσε ως μάρτυρας και περιέγραψε τη γνωριμία του παρουσιαστή με τον 21χρονο τότε χρηματιστή και τους λόγους που τον εμπιστεύτηκε. «Το 2007 γνωρίζει τον χρηματιστή στην Λάρισα, όπου κατέβαινε υποψήφιος στις εκλογές. Λίγο καιρό αργότερα ο νεαρός μετακόμισε στην Αθήνα. Η σχέση του με τον Λιάγκα ήταν φιλική και του είπε ότι έπιασε δουλειά στην συγκεκριμένη χρηματιστηριακή. Του είπε ότι «αν έχεις λεφτά, δώσ’τα σε μένα να τα επενδύσω». Ο Λιάγκας ήξερε και τον ιδιοκτήτη, γιατί ήταν από τη Βουλιαγμένη. Τον ρώτησε αν είναι στην εταιρεία και ο ιδιοκτήτης τον σύστησε ως ανερχόμενο αστέρι» αναφέρει η κατάθεση του μάρτυρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts