Γιώργος Λιανός: «Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να…» – Τα λόγια του παρουσιαστή για το Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός το μεσημέρι της Τετάρτης (15/2) μίλησε στον Νίκο Μουτσινά απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star. Ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, αλλά και στην άφιξη της Ελευθερίας Ελεθερίου.

Τα λόγια του Λιανού για το Survivor All Star στο “Καλό Μεσημεράκι

«Έχω δει στα γυρίσματα, η Μπλε ομάδα συνέρχεται, η θεία μου θα βγάλει τον ορό. Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου, θα έχουμε αφίξεις» είπε προφανώς για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν πρέπει να τα πούνε; Τις τελευταίες εβδομάδες αρχίσαμε να έχουμε real συναισθήματα. Η εκτίμηση του Ατζούν ήταν ότι στα Αll Star αυτό γίνεται μετά τους δύο μήνες» είπε.

«Κάτσε να γυρίσει ο Ατζούν γιατί είναι δύσκολες καταστάσεις και αυτό που κάνετε στο πάρκινγκ θα το κάνετε εδώ» υποσχέθηκε στον Νίκο Μουτσινά.

Για το σχόλιο του Μισθοφόρου ότι οι Μπλε τρώνε, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρουν φαγητό οι παίκτες σε ένα πολιτισμένο μέρος. «Κάτι θα έχει δει» είπε.

Για Δαλάκα και Ασημίνα είπε: «Το ψάξαμε αρκετά καλά και το θέμα είναι να έχεις αποδείξεις γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στοιχεία και αυτή ήταν η συμφωνία που έκαναν όλοι με τον Ατζούν. Και μάλιστα τους πέταξε και το μπαλάκι, τους ρώτησε και όλοι συμφώνησαν η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία. Τώρα δημιουργείται ένα προηγούμενο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts