Γιώργος Μαυρέλης: Μας συστήνεται με το πρώτο του cover «Κόκκινο Ποτάμι»

Ο Γιώργος Μαυρέλης κάνει το ντεμπούντο του στη δισκογραφία με το cover «Κόκκινο Ποτάμι», της ομότιτλης σειράς που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Το τραγούδι «Κόκκινο Ποτάμι» σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο ταλαντούχος Γιώργος Μαυρέλης ερμηνεύει το «Κόκκινο Ποτάμι» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ σε συνδυασμό με το music video σε σκηνοθεσία του Φραγκίσκου Κουλούρα σε γεμίζει συναισθήματα από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ο Γιώργος Μαυρέλης με καταγωγή από την Λήμνο μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα, και όνειρό του είναι να αφήσει το δικό του στίγμα στον χώρο της μουσικής.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής έδειξε από μικρή ηλικία την αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής, στην αρχή με την Ελένη Νίκα στο Lab Music Education και στην συνέχεια με την Μαργαρίτα Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε τον Γιώργο Μαυρέλη στο instagram

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts