Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του μια μεγάλη, «αδιευκρίνιστη» ως προς τη διανομή, κληρονομιά – Σπίτια σε Γαλλία, Μονακό, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, αλλά και Ελλάδα.
Η περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι απλά πολύ μεγάλη, αλλά και διάσπαρτη σε πολλές χώρες και σημεία του κόσμου μέσω πολυσύνθετων εταιρικών σχημάτων.

Ο Γιώργος Τράγκας φαίνεται ότι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα ακίνητα και φρόντιζε να επενδύει στην ασφάλεια που αυτά παρέχουν τα μεγάλα ποσά που απέκτησε από τις πετυχημένες επαγγελματικές του δραστηριότητες επί 30 και πλέον χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Τράγκας ήταν «ημιμόνιμος» κάτοικος Μονακό όχι μόνο γιατί αγάπησε ξαφνικά το πριγκιπάτο του Αλβέρτου, αλλά για να έχει μεγαλύτερη οικονομική, επιχειρηματική και φορολογική ευελιξία, όπως έλεγαν άνθρωποι που τον γνώριζαν και είχαν εικόνα των κινήσεών του. Το ίδιο ανέφερε σήμερα και ο Πάρης Κουρτζίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Μάλιστα, στις οθόνες μας είδαμε σήμερα και πλάνα μέσα από τα πολυτελή σπίτια του Γιώργου Τράγκα και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.
Δείτε παρακάτω:












- Έφη Θώδη: «Είτε το θέλετε είτε όχι είμαι η ιστορία της Ελλάδας. Να το πάρει χαμπάρι και η Σάττι»
- Εγγονός Καίτης Γκρέυ: «Τον θείο δεν τον ένοιαζε ποτέ η μητέρα του, μόνο το σπίτι και τα λεφτά»
- Γιώργος Δασκαλάκης: Η σύντροφός του αποκαλύπτει – «Η οικογένειά του δεν θέλει να έχουμε…
- Καινούργιου: «Ξέρω ανθρώπους που έχουν πάει σε κηδείες μόνο για τις φωτογραφίες – Να πω ονόματα;»
- Γιώργος Καράβας: Θα είναι την επόμενη σεζόν στη κριτική επιτροπή του GNTM;
- Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση με τη Βαμβακούση μετά τον θάνατο της μητέρας του







