Γιώργος Τσαλίκης – Θανάσης Βασιλάκος: Η συνύπαρξη στην πίστα και τα ατελείωτα πάρτι!

Ο Θανάσης Βασιλάκος βρέθηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και προκάλεσαν πανικό μαζί στην πίστα.

Ο ερμηνευτής, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις – πράγμα σπάνιο- επιλέγει αγαπημένους συναδέλφους για τη διασκέδασή του, τους οποίους τιμά με την παρουσία του.

Και η αλήθεια είναι πως κι εκείνοι πάντα τον τιμούν και δεν υπάρχει περίπτωση να μην του δώσουν το μικρόφωνο να πει έστω ένα τραγούδι.

Αυτό ακριβώς συνέβη και πρόσφατα όταν πήγε στον Γιώργο Τσαλίκη. Ο τραγουδιστής τον ανέβασε στην πίστα και οι δυο τους έστησαν ένα πάρτι με πολλούς να σκέφτονται μέχρι και το ενδεχόμενο οι δυο τους να ετοιμάζουν κάποια συνεργασία, καθώς η χημεία τους ήταν απίστευτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο Θανάσης Βασιλάκος συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου κάνει τα πάρτι του, τον ακολουθεί το κοινό του και διασκεδάζει με τις επιτυχίες του και όχι μόνο και τις Κυριακές το κοινό μπορεί να τον απολαύσει σε εμφανίσεις που κάνει ανά την Ελλάδα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των άλλων, ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και ένα νέο τραγούδι με μια συνεργασία – έκπληξη!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts