Γλυκάνισος: Απίστευτο! Έκαναν κολάζ από τον γάμο Παπαγεωργίου – Μιχαλάκη

Μπορεί η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος να κέρδισε τις εντυπώσεις με την καταιγιστική πλοκή και την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, όμως ένα μικρό… ατόπημα, έκανε το twitter να… παραληρήσει!

Μία κορνίζα του Στρατή Δεμίρη, Υποπλοίαρχου και γόνου πλούσιας οικογένειας από τη Μυτιλήνη με τη σύζυγό του, Ελεάννα, από τον γάμο τους έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media καθώς μπήκε στο μικροσκόπιο επειδή θύμιζε κάτι σε κάποιους. Και δεν είχαν καθόλου άδικο.

Η φωτογραφία φυσικά ήταν κολάζ. Και μπορεί ο γαμπρός, να ήταν «αληθινός», όμως είχε βρεθεί σε… δύο γάμους.

Viral Είδηση: Γλυκάνισος: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα (19-22)

Και για να μην σας μπερδεύουμε να πούμε ότι για ακόμα μία φορά η παρατηρητικότητα των τηλεθεατών αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά απίστευτη!

Και αυτό γιατί ο Γιώργος Παπαγεωργίου που στην κορνίζα η οποία αποτελούσε μέρος του σκηνικού της σειράς στο σπίτι του Στρατής και της Ελεάννας Δεμίρη, περιείχε τη φωτογραφία του ηθοποιού από τον αληθινό γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη. Μόνο που το πρόσωπό της στη φωτογραφία του γάμου της είχε αντικατασταθεί, για τις ανάγκες της σειράς, με εκείνο της τηλεοπτικής συζύγου του Παπαγεωργίου, της Ευγενίας Δημητροπούλου.

Καταλαβαίνετε πως όσοι έφεραν δίπλα δίπλα τη μία φωτογραφία με την άλλη και διαπίστωσαν πως επρόκειτο για κολάζ, άρχισαν και να τρολάρουν το όλο θέμα στο Twitter.

Να θυμίσουμε ότι το σενάριο της συγκεκριμένης σειράς έχει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα του Στρατή και της Ραζάν, μιας Σύριας πρόσφυγα, που γεννιέται στον πανέμορφο νησί της Λέσβου. Φυσικά τίποτα στο δρόμο τους δεν θα είναι εύκολο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts