Γνωστή δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί! Η πρώτη φωτό του μωρού!

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο γνωστή δημοσιογράφος.

Ο λόγος για την Αγάθη Ράντη που μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον πολιτικό της γάμο με τον σύντροφό της Μιχάλη Καρόζα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ευτυχισμένη μανούλα έσπευσε να ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού και της ίδιας μέσα από το μαιευτήριο, ευχαριστώντας φυσικά όλους όσοι τη βοήθησαν σε αυτόν τον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο της μητρότητας. Η Αγάθη Ράντη έγραψε χαρακτηριστικά:

“19/5/22 ο μικρός μας surfer ήρθε στη ζωή και εμείς θα είμαστε εκεί πάντα δίπλα του στις ήρεμες αλλά και στις φουρτουνιασμένες θάλασσες! Μέσα σε αυτούς τους 9 μήνες στην παρακολούθηση μου με κατανόηση και υπομονή ήταν κοντά μου ο γιατρός Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πολύ! Εσύ Ελίνα μου ήσουν εκεί δίπλα μου όλο το βράδυ και στο πρώτο κλάμα του! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό του νοσοκομείου Μητέρα για την αγκαλιά που έκαναν στον μικρός μας και σε εμένα!”

Οι ευτυχισμένοι γονείς είχαν παντρευτεί στα τέλη του Απριλίου μιας και είχαν μπει στην τελική ευθεία πριν τον ερχομό του πρώτου τους μωρού και ύστερα ανέμεναν τη στιγμή που θα ζούσαν το θαύματα της ζωής. Αυτή ήρθε στις 19 Μαΐου με την Αγάθη να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη μιας και ένα όνειρό της, η δημιουργία οικογένειας, έγινε πραγματικότητα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts