Γρηγόρης Βαλτινός: H ηλικία, οι πειρασμοί στο θέατρο και η τραυματική σχέση με τον πατέρα και τον πατριό του

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης Artweek και ήταν άκρως εξομολογητικός.

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι πλέον 67 ετών και τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, μίλησε για τις θεατρικές επιτυχίες και εμπειρίες ενώ όταν αναφέρθηκε στις παλιότερες δουλειές του παραδέχτηκε: «Όταν με βλέπω σε καμία παλιά σειρά λέω “ρε φίλε πως έκανες καριέρα”».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επίσης αναφέρθηκε και στους πειρασμούς του θεάτρου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από πολλά μπορείς να παρασυρθείς στο θέατρο».

O Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε και για πιο προσωπικά θέματα αναφερόμενος στον πατέρα του που δεν είχε ποτέ κοντά του αλλά και για τον πατριό του, που όπως τόνισε, δεν του ενέπνευσε ποτέ την ανάγκη να τον αποκαλέσει πατέρα. Όπως τόνισε, όλο αυτό που πέρασε, ήταν καθοριστικό για τον δικό του ρόλο ως πατέρας. «Δεν μπόρεσα να πω όσα ήθελα με τον πατέρα μου, έκανε άλλη οικογένεια» είπε με πόνο ψυχής ο Γρηγόρης Βαλτινός ενώ επεσήμανε ότι ο μεγάλος του γιος, ο Νικηφόρος είναι ίδιος με εκείνον στον χαρακτήρα. Δείτε τι άλλο είπε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts