Γυμναστείτε με την αγαπημένη σας μουσική στο σπίτι παρέα με τα LG XBOOM GO Jelly bean της LG

Η σειρά φορητών ηχείων XBOOM GO Jelly bean, της LG Electronics (LG), αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κανείς τη γυμναστική στο σπίτι, με αγαπημένες μουσικές επιλογές και αξεπέραστο ήχο. Χάρη στον ανανεωμένο σχεδιασμό τους, που είναι εμπνευσμένος από τις γεύσεις ζαχαρωτών, την ευκολία στη μεταφορά και τον ισορροπημένο ήχο που αποδίδουν, συντροφεύουν τέλεια την καθημερινή προπόνηση στο σπίτι. 

Αυτό που κάνει τα XBOOM GO Jelly bean να ξεχωρίζουν, είναι η τεχνολογία Meridian που παρέχει ήχο κορυφαίας ποιότητας. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν βαθιά μπάσα και πλούσια πρίμα κάθε φορά που ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Η Meridian παρέχει καινοτόμες και κομψές λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης, με προϊόντα που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη μουσική και τις ταινίες τους, όπου κι αν βρίσκονται. Ως πρωτοπόρος στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών.

Για όσους επιθυμούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο ρυθμούς, τα XBOOM GOPL2, διαθέτουν λειτουργία ενίσχυσης ήχου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμη, χάρη στην αξιολόγηση ΙPX5 για προστασία από το νερό, το ηχείο μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του ακόμη και αν βραχεί, ενώ με διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες, δίνει στους χρήστες την ελευθερία να απολαμβάνουν τη μουσική τους όπου κι αν βρίσκονται χωρίς να χρειάζονται συχνή φόρτιση. 

Επιπλέον, μπορούν να συνδεθούν ασύρματα δύο LGXBOOMGOPL2, διπλασιάζοντας την απόδοση του ήχου και ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Πατώντας το κουμπί αναπαραγωγής για δύο δευτερόλεπτα, μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει το Google Assistant ή τη Siri και να απολαύσει μουσική, podcast και άλλα με μια απλή φωνητική εντολή.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής XBOOMμπορεί να γίνει σύζευξη δύο συσκευών και να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές για τον απρόσκοπτο χειρισμό μιας λίστας αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής.

Σχετικά με την LGElectronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment Company

Η LG Electronics Home Entertainment Company είναι παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video, οθονών, projectors, και προσωπικών υπολογιστών. Η εταιρεία είναι αναγνωρισμένη για την καινοτομία της στον κλάδο και για την ηγετική της θέση στις τηλεοράσεις OLED, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην κατηγορία premium τηλεοράσεων. Η LG δεσμεύεται να βελτιώσει τις ζωές των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες LGSIGNATUREOLEDTVs και NanoCellTVs οι οποίες ενσωματώνουν δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digitalsignage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

ΒασιλικήΣχίζα

Account Director

e-mail: [email protected]

τηλ: 210 66 60 857 

LG Electronics Hellas

Μαρίνα Λυμπέρη

Marketing Executive | Corporate Communications

e- mail: [email protected]

τηλ: 210 48 00 500

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts