«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Όσα ακολουθούν θα σας καθηλώσουν

Ο Μιχάλης παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει για την εμπλοκή της Μαρίνας στην απαγωγή της Έλλης και τη χωρίζει. Ελεύθεροι πλέον, η Λίλιαν και ο Κωστής γίνονται και επίσημα ζευγάρι.

Oι εξελίξεις στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνοµα είναι απόλυτα ενδιαφέρουσες.

Υστερα από πολλές περιπέ τειες, η ομηρία της’Ελλης λήγει, χωρίς ωστόσο οι  Αρχές να κατορθώσουν να βρουν ποιος την απήγαγε. Η επιστροφή της στον… έξω κόσμο όμως φέρνει νέες αναταράξεις. Γιατί ηΈλλη παρατηρεί τυχαία πως ο Κωστής έχει τραυματιστεί στο χέρι και υποψιάζεται πως ενεπλάκη στην υπόθεση. Αποφασίζει όμως να μη μιλήσει στην αστυνομία, αλλά να υποκριθεί την ανήξερη. Την ίδια στιγμή, η Κάτια βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Κω¬στή και χαίρεται, αφού έτσι θα τον έχει του χεριού της. Σύντομα όμως η Κάτια θα βρεθεί αντιμέτωπη με την έκρηξη οργής της ‘Ελλης, όταν εκείνη τη «στριμώχνει» και την ανά γκάζει να παραδεχτεί την εμπλοκή του Κωστή στην απαγωγή. ΗΈλλη την κατηγορεί ευθέως; πως, αν και ήξερε τα πάντα, αποφάσισε να τον «καλύψει» για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα. Μά¬ταια εκείνη για μια ακόμα φορά προσπαθεί να την πείσει πως τη νοιάζεται πραγματικά και τη νιώθει σαν παιδί της. Ως αντάλλαγμα για να της δώσει… άφεση αμαρτιών, ηΈλλη απαιτεί από την Κάτια ο Κωστής και η Μαρίνα μάθουν ποτέ τι απέγινε το παιδί τους. Ταυτόχρονα, ζητά από τον πατέρα της να τον απολύσει από την εταιρία.

Σε δίλημμα ο Σταύρος

Οργισμένη με τη συμπεριφορά του Ζταύρου, η Λίλιαν του αποκαλύπτει όσα ξέρει για το «δολοφονικό» πα-ρελθόν της Ρένας και παράλληλα του ζητά να διαλέξει: ή τη νέα του αγαπημένη ή τον γάμο τους, καθώς έχει κουραστεί να τον περιμένει. Όταν όμως ο Σταύρος της ζητήσει να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, εκείνη θα συνειδητοποιήσει πως η καρδιά της ανήκει πΧέονστον Κωστή. Και δεν θα διοτάσει να το ομολογήσει στον άντρα της! 

Μετά την οριστική ρήξη με τη Έλλη, ο Κωστής μετακομίζει στο πατρικό του. Όταν συναντά τη Λίλιαν, της ομολογεί πως είναι πλέον ελεύθερος και εκείνη πετά στα σύννεφα. Του εκμυστηρεύεται πως θα βάλει μπροστά το διαζύγιο της. Και οι δύο δεν έχουν λόγο να κρύβονται πια και παραδίδονται στο πάθος τους. Αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού σαν «κανονικό» ζευγάρι και μιλούν για τα παιδιά τους, χωρίς νο φαντάζονται το μοιραίο μυστικό που τους ένωνει…

Οι φόβοι της Μαρίνας

 Η υπόθεση της ομηρίας της Ελλης προκαλεί μεγάλο άγχος στη Μαρίνα. Η σχέση της με τον Μιχάλη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της και τρέμει πως, αν ο νεαρός μάθει την αλήθεια, θα χάσει ξανά την εμπιστοσύνη του σε εκείνη. Ο Μιχάλης διαισθάνεται πως κάτι την απασχολεί και την πιέζει να του μιλήσει, αλλά εκείνη προσποιείται πως δεν έχει τίποτα. Δεν θα μπορέσει όμως να κρατήσει για πολύ κρυφό το μυστικό της.., Αυτή τη φορά ο Μιχάλης, πληγωμένος, της ζητά να χωρίσουν οριστικά, Η Μαρίνα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και ρίχνεται πάλι με πάθος στην έρευνα για τον εντοπισμό της κόρης της. Παρακαλεί τον Φώτη να τη φέρει σε επαφή με τον άντρα από το κύκλωμα παράνομης υιοθεσίας, όμως εκείνος αρνείται, γιατί το θεωρεί πολύ επικίνδυνο. Τίποτα και κανείς όμως δεν μπορεί να την εμποδίσει. Όχι μόνο καταφέρνει να εντοπίσει αυτόν τον άνθρωπο, αλλά σχεδιάζει να τον. . , αποπλο νήσει, προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες.

Πηγή: Τηλέραμα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts