Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει»

«Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό», δήλωσε αστειευόμενος ο Αλέξης Τσίπρας στη Δανάη Μπάρκα.

Για τις φετινές εκλογές, για την σύζυγό του και τα παιδιά του, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 9/5 καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, της υποσχέθηκε πως θα την ακολουθήσει στα social media, γεμίζοντας την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» με ικανοποίηση.

«Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά πολιτικά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά ήταν αποστειρωμένοι, μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί όλα αυτά και περνάμε σε μια εποχή που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο άνθρωποι, να κάνουν χιούμορ, να έχουν τρωτά σημεία, να κάνουν Instagram και Tik Tok, στα οποία δεν με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια αλλά ελπίζω ότι μετά την σημερινή συνάντηση θα αλλάξει αυτό», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με χαμόγελο: «Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts