Δανάη Παππά: Η Θοδώρα του Σασμού έπιασε τον… Μάη στην Πάρο! Μοναδικές φωτό!

Στην Πάρο υποδέχτηκε τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης η Δανάη Παππά, ή αν προτιμάτε, η Θοδώρα του Σασμού. Η όμορφη ηθοποιός η οποία το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε ταξιδάκι αναψυχής με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη στο εξωτερικό, επέστρεψε αλλά δεν έμεινε στα… αυγά της αλλά πήρε το πρώτο πλοίο και έφυγε για την αγαπημένη της Πάρο.

Εκεί μάλιστα υποδέχτηκε την Πρωτομαγιά, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα που τόσο της έχει λείψει μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά με τον μόνιμο και αποκλειστικό… φωτογράφο της, τον αγαπημένο της ο οποίος μάλιστα αφού την απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου σε μία από τις πολλές παραλίες του νησιού, έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της: “Καλώς τον Μάη και τη Δανάη” έγραψε, προκαλώντας πολλά ακόμα σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της ηθοποιού.

Προφανώς, η τηλεοπτική Θοδώρα του Σασμού αυτόν τον καιρό είναι ελεύθερη υποχρεώσεων από την αγαπημένη σειρά που αυτόν τον καιρό έχει κάνει φόκους στη ζωή της Αργυρώς και του Σταύρου αλλά και της Μαρίνας στα Γιάννενα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Δανάη Παππά καλωσορίζοντας σήμερα, Πρωτομαγιά, τον Μάη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts