Δανάη Παππά: Η Θοδώρα του Σασμού μόλις αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει μαμά και μας άφησε άφωνους

Σασμός: Η τηλεοπτική Θοδώρα του Σασμού, στα 25 της χρόνια με οδηγό το ένστικτο της και λιγότερο την λογική, έχει τολμήσει αλλά και έχει καταφέρει αυτά που ήθελε και είναι έτοιμη στα επόμενα χρόνια να ζήσει και τον ρόλο της ευτυχισμένης μαμάς.

Στα 20 και πλέον χρόνια της, η Δανάη Παππά, διανύει μία περίοδο η οποία είναι από τις πιο χαρακτηριστικές για μία γυναίκα. Είναι η εποχή της τόλμης, της δοκιμής, του ρίσκου, της ζωντάνιας και της full ενέργειας. Τα χρόνια που κάνουμε όνειρα, τα χρόνια που μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Οι πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δημιουργούνται σε αυτή την δεκαετία και είναι καθοριστικές. Η νεαρή ηθοποιός μιλά στο ειδικό μας αφιέρωμα «Οι 5 εποχές της Εύας» για τις προκλήσεις της εποχής, για όσα εκείνη τόλμησε στα 20 της χρόνια, για τις μοναδικές εμπειρίες, αλλά και για τα σχέδια που κάνει για το μέλλον.

Στη σειρά Σασμός, μας έχει βγάλει φέτος το πιο σκληρό υποκριτικό της προφίλ γιατί ο ρόλος της ως Θοδώρα το επιτάσσει. Ως Δανάη, βλέπει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα, να βιώνει ίσως μία από τις πιο ωραίες της στιγμές επαγγελματικά και προσωπικά. Το πως αντιλαμβάνεται το παρόν της και το μέλλον της δείχνει και πως οι εποχές πια έχουν αλλάξει. Οι γυναίκες πια είναι δυναμικές, διεκδικούν και κερδίζουν αυτό που επιθυμούν, «δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους» όπως λέει χαρακτηριστικά. Η Δανάη Παππά εξηγεί πιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα το οποίο έχει τολμήσει και τα έχει καταφέρει, τα λάθη που συχνά κάνουμε ως γυναίκες και εκτός από το πείσμα της, εξηγεί γιατί προτιμά να αποφασίζει περισσότερο με βάση την λογική.

Δείτε το βίντεο του Queen.gr:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts