Δείπνο του MDA Ελλάς, στο κτίριο «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση»

Την Τετάρτη, 8 Μαϊου 2019 πραγματοποιήθηκε το Δείπνο του MDA Ελλάς, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Ελλάς Φως» του κτιρίου «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση».

Στο δείπνο παρευρέθηκαν 220 εκλεκτοί καλεσμένοι και Μέλη του Σωματείου στηρίζοντας με τη συμμετοχή και την παρουσία τους το έργο του MDA Ελλάς.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανακοίνωση της έναρξης της δημιουργίας της 1ης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων στην Αθήνα, που θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων, στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσιο» αλλά και την οικονομική ενίσχυση του εγχειρήματος. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε διαδραστική συγκέντρωση πόρων η οποία θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για την υλοποίηση της Μονάδας. Κομβικό σημείο της βραδιάς ήταν η προβολή video του έργου του MDA, ενώ συγκινητική ήταν η παρουσία εκπροσώπου γονέων-μελών του σωματείου που συνέβαλε στην ενίσχυση του σκοπού.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΛΑΒΙΔΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

Την βραδιά χρωμάτισε η Ελένη Αράπογλου που ήρθε από την Νέα Υορκη ειδικά για το MDA, παρουσιάζοντας ένα Jazz μουσικό αφιέρωμα εμπνευσμένο από τραγούδια που μιλούν για την ελπίδα, τη δύναμη και την αγάπη. Μαζί της οι καταξιωμένοι μουσικοί Πέτρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο, Ο Αλέξανδρος Δράκος-Κτιστάκης στα τύμπανα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο και ο Στέλιος Χατζηκαλέας στην τρομπέτα.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

Ένα σημαντικό επίτευγμα του MDA πραγματοποιείται μετά από πολλές προσπάθειες. Πρόκειται για την πρώτη ειδική Μονάδα Νευρομυϊκών Παθήσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου θα παρέχεται ολιστική ιατρική φροντίδα σε πάνω από 300 ενήλικα Μέλη του Σωματείου.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:
Medi Prinou
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:
KRS Foundation
Creation Event Rentals
Anatol Jewelry
ΠΑΥΛΟΣ The Flower Workshop
Κτήμα Γεροβασιλείου
3 Έψιλον
Sweet Spot
Ecali Club

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr
Για περισσότερες πληροφορίες: MDA Ελλάς τηλ. 210 3616980

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts