Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αργύρης από το 10′ κήρυγμα χωρίς ράστα με γκρίζα μούσια

Πολλές είναι οι σειρές που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν παίξει σε αυτές και μετά έχουν εξαφανιστεί. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σίριαλ ήταν αυτό με τίτλο “Δέκα λεπτά κήρυγμα“, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Αργύρης Κοντόλαιμος, που έπαιζε τον Αργύρη, τον φίλο του Λεωνίδα που ήθελε να ασχοληθεί με την ραπ μουσική.

Ο ίδιος έπαιξε μόνο τότε στο “γυαλί” και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ακολούθησε άλλη κατεύθυνση, αυτή με την οποία ασχολούνταν και στη σειρά. Με την μουσική δηλαδή. Για την εμπειρία του αυτή, λοιπόν, μίλησε στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/1, δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει από τότε.

«Θυμάμαι πολύ την Κάρμεν η οποία μας κυνήγαγε άμα καπνίζαμε και στα καμαρίνια, ανεξαρτήτως του σίριαλ. Ο Σάκης ο οποίος μας έπαιζε καραγκιόζη όταν είχαμε κενά πολλές ώρες και ήταν όλες οι φωνές ίδιες. Όλοι ήταν ένας κι ένας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Συνήθως στεναχωριέμαι τώρα που ο κόσμος έχει πρότυπα ότι του δείχνουν στην τηλεόραση. Ο φανατισμός και η τρέλα δεν είναι κάτι που μου αρέσει γενικά».

«Με βοήθησε πάρα πολύ στη δουλειά μου. Έκανα τις συναυλίες μου έβγαλα λεφτά, έβγαλα τους δίσκους μου, βέβαια με βοήθησε, απλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι συνέχεια σε αυτό το race, ας πούμε, να είσαι ο νούμερο ένα, να φαίνεσαι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τρέξω αυτό τον αγώνα», ανέφερε έπειτα.

Και κατέληξε για την κατεύθυνση που ακολούθησε: «Ξεκίνησα στην ηλικία των 13 να κάνω ραπ με αφορμή ένα CD των Jurassic 5».

Δείτε πώς είναι σήμερα στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts