Δεν έχει αποδείξει ακόμα ότι είναι τυφλός ο βιαστής της Δάφνης – Τι λένε οι δικηγόροι της 20χρονης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήλθαν σήμερα οι δικηγόροι της  20χρονης φοιτήτριας θύματος του βιαστή της Δάφνης,  δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Τα δικαιώματα μας τα γνωρίζουμε έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και δεν πρόκειται να παρέμβουμε παρά μόνο αν θεωρούμε οτι καταστρατηγούνται τα δικαιώματά μας», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της 20χρονης, Κακολιάς Νίκος σχετικά με το αίτημα του δράστη να γίνει ειδική πραγματογνωμοσύνη.

Όσον αφορά το πιστοποιητικό τυφλότητας το οποίο υποστηρίζει ότι έχει ο 52χρονος αλλά παρόλα αυτά δεν έχει προσκομίσει μέχρι αυτή την ώρα στη δικαιοσύνη ο ίδιος δήλωσε: «Η απόφαση της δικαιοσύνης, η απόφαση της κυρίας ανακρίτριας με πολύ σοβαρότητα, ευαισθησία, και νομικώς ορθώς έχει επιληφθεί και του εισαγγελέα ήταν να προφυλακιστεί. Αυτή είναι η απάντηση στο ποια απόδειξη περί τυφλότητας υπήρξε στη δικογραφία».

Αναφορικά με το βιντεοληπτικό υλικό που επικαλέστηκε χθες στην απολογία του ο 52χρονος ο κ. Κακολιάς ανέφερε πως «η επεξεργασία ενός ηλεκτρονικού υλικού δεν είναι μία πολύ σύντομη διαδικασία».

Με τη σειρά της η δεύτερη εκ των συνηγόρων της 20χρονης, Δήμητρα Ρίζου τόνισε πως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό.

«Μέχρι τώρα, έχουμε σεβαστεί απολύτως και τη δικαιοσύνη, την οποία και το παιδί και η οικογένεια, ευχαριστεί για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση και την μυστικότητα της ανάκρισης, όποτε περαιτέρω στοιχειά της δικογραφίας δεν πρόκειται να εκθέσουμε», επισήμαναν οι συνήγοροι της άτυχης κοπέλας.

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts