«Δεν θα πήγαινα ποτέ να τον δω και ούτε θα πάω» – Απασφάλισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/02 ο Ρένος Χαραλαμπίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά στον συνάδελφό του, Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή την δικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του και αθώος για τον βιασμό, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να επιβάλει ομόφωνα 8 έτη κάθειρξης με αναστολή. Επιπλέον, στον κατηγορούμενο ηθοποιό, επιβλήθηκαν, επίσης ομόφωνα, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος χθες 9/2 στην εκπομπή «Πρωινό», ο ηθοποιός υποδέχτηκε την απόφαση με ψυχραιμία. Φορούσε συνεχώς τη μάσκα του, ενώ όταν αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, κάποιοι από τους οικείους του, φώναξαν «μπράβο»

Τα σχόλια του Ρένου Χαραλαμπίδη για τον Πέτρο Φιλιππίδη


Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, λοιπόν, υποστήριξε για τον ηθοποιό:

«Όταν συνέλαβαν τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν ο πρώτος που είπα ότι δεν είναι μεγάλος ηθοποιός, μόνος του το έλεγε ότι είναι μεγάλος ηθοποιός. Από την άλλη πλευρά όμως, σαν χρέος πρώτα απέναντι στον εαυτό μου και απέναντι και σε σας και στην κοινωνία, θέλω να είμαι δίκαιος.

Κανείς δεν ξέρει αν θα γυρίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο. Προσωπικά, ποτέ δεν ήταν του γούστου μου και ποτέ δεν έχω συνεργαστεί μαζί του και δεν θα πήγαινα ποτέ να τον δω και ούτε θα πάω. Είναι ένοχος αλλά και αθώος. Αθώος για τον βιασμό, ένοχος για τις απόπειρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts