«Δεν τον αφήνει να…» – Όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό ανάμεσα στον Λιάγκα και τον δικηγόρο της Χρηστίδου για τον Μαραντίνη

«Το γεγονός ότι πήγανε στην Ελβετία τα Χριστούγεννα αλλά πήγαν μόνο με την προϋπόθεση ότι θα μείνουν στο σπίτι κάποιου που…»

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την ανακοίνωση που έβγαλε η παρουσιάστρια σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην σύζυγος της στην εν λόγω εκπομπή. Όπως αναφέρει σε αυτή, είπε ανακρίβειες και ψέματα σχετικά με την δικαστική τους διαμάχη και όχι μόνο.

Η παρουσιάστρια του MEGA είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο δικηγόρος της έχει μιλήσει σε όλες σχεδόν τις ψυχαγωγικές εκπομπές, απαντώντας στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι εκείνος που πήρε την συνέντευξη από τον Θοδωρή Μαραντίνη ζήτησε διευκρινήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που είχε, αφού όπως ανέφερε η συνέντευξη τους ανάγκασε στο να κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου την ανακοίνωση.

Τι ειπώθηκε στο Πρωινό για Χρηστίδου – Μαραντίνη

«Επειδή έδωσε εδώ σε εμάς την συνέντευξη ο κ. Μαραντίνης που ανάγκασε την κ. Χρηστίδου να εκδώσει σήμερα την συγκεκριμένα ανακοίνωση. Δυο – τρία πράγματα. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι από την συγκεκριμένα ανακοίνωση το μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν είναι τα λεφτά καθαυτά. Δεν είναι δηλαδή το τίμημα της διατροφή που όπως είπε ο κ. Μαραντίνης χθες δεν το έδινε εκείνη την στιγμή και ευλόγως λέει η κ. Χρηστίδου ότι αυτό είπε ο δικαστήριο πρέπει να μου δίνεις. Δεν είναι το μείζον αυτό.

Το μείζον είναι το πως διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά. Δηλαδή ο κ. Μαραντίνης αυτό που αντιλήφθηκε χθες εγώ, έχει πρόβλημα ότι δεν τον αφήνει η κ. Χρηστίδου να παίρνει τα παιδιά να πηγαίνει στο εξωτερικό, πρέπει να παίρνει την άδεια της. Ότι αποφασίζει κάποια πράγματα μόνη της χωρίς να τον ρωτάει. Αυτό είναι το πρόβλημα του Μαραντίνη», ήταν η πρώτη ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Αυτά δεν ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση είναι προσωπικές απόψεις, δεν έχω να πω κάτι», απάντησε ο δικηγόρος.

«Το γεγονός ότι πήγανε στην Ελβετία τα Χριστούγεννα αλλά πήγαν μόνο με την προϋπόθεση ότι θα μείνουν στο σπίτι κάποιου ανθρώπου που γνώριζε η κ. Χρηστίδου, δεν αποτελεί έναν έλεγχο στον πατέρα τον παιδιών της;», ήταν η επόμενη του ερώτηση,

«Από αυτά που γνωρίζω η κ. Χρηστίδου ασκεί το γονεϊκό της καθήκον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα παιδιά της και σε καμία περίπτωση δεν έχει αποκλείσει τον πατέρα από την διαδικασία αυτή», απάντησε ο δικηγόρος.

Σχετικά με τα ψεύδη που αναφέρει στην ανακοίνωση της, είπε: «Θα επιμείνω στην ανακοίνωση, στο κομμάτι αυτό στο ότι χθες ελέχθησαν ανακρίβειες και αναλήθειες για τις οποίες επιφυλασσόμαστε να κάνουμε τις επόμενες ενέργειες που θα συζητήσουμε μαζί. Πάγια πρακτική της κ. Χρηστίδου είναι να μην δημοσιοποιούνται τέτοια στοιχεία»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts