Δεν το πίστευε η Μενεγάκη όταν η Παντούση τής είπε ότι της είχε πάρει συνέντευξη όταν ήταν 5 χρονών, στον Πρωινό Καφέ!

Ελένη: Αυτά δεν συμβαίνουν συχνά, όταν όμως συμβούν μόνο ευχάριστη έκπληξη μπορούν να προκαλέσουν! Η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή ήταν η Αναστασία Παντούση και η ηθοποιός της αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά συναντήθηκαν όταν η ίδια ήταν μόλις πέντε ετών.

Όπως είπε η Αναστασία Παντούση που απολαμβάνουμε στο Κόκκινο Ποτάμι, είχε πάει καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1 και τον Πρωινό Καφέ ντυμένη ως… Πασχαλίτσα και χορεύοντας αφού ανήκε στην ομάδα της Σχολής Χορού όπου ανήκε και είχε βρεθεί στα τηλεοπτικά πλατό… Τότε λοιπόν ήταν και η πρώτη τους συνέντευξη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε με ενθουσιασμό απευθυνόμενη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο: «Τι μου είπε αυτό το κορίτσι! Πέντε χρονών μου είχατε πάρει συνέντευξη μου λέει… Και της λέω «πέντε χρονών πού ήμουν της λέω και σε βρήκα… ήρθα, μου λέει, στον Πρωινό Καφέ, ήμουν πεντάχρονη και είχα έρθει ως Πασχαλίτσα στη σχολή χορού»!

Δείτε την απολαυστική συνάντηση των δύο γυναικών μετά από πολλά, πολλά χρόνια στο παρακάτω βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts