Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο Σασμός, η οικογένειά του και η αποχή από τα social media

Σασμός: Ο Δημήτρης Αλεξανδρής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Ο «Ευθύμης» του «Σασμού» μίλησε για το ρόλο του στη σειρά, για το «Λόγω τιμής», για την οικογένειά του αλλά και για τη σχέση του με τα social media.

Αρχικά εξήγησε αν τον έχει επηρεάσει η επιτυχία του «Σασμού». «Δεν με επηρεάζει. Εμείς ήμασταν μια γενιά πολύ τυχερή. Η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα στο “Λόγω τιμής”, που ότι είχαμε ξεκινήσει. Πάρα πολύ κυνηγητό, ήταν πολύ ωραίο. Ήμασταν μια πάρα πολύ ωραία μεγάλη παρέα και αυτό ήταν ένα κομμάτι της διασκέδασής μας. Δεν περίμενα να μην πάει τόσο καλά τη δεύτερη φορά. Το ότι δεν θα είχε την ανταπόκριση δεν το περίμενα. Δεν είμαστε πρόσωπα που είχαμε εξαφανιστεί, όλοι ήμασταν μέσα στην επικαιρότητα. Δεν μας είδαν στα 25, μέτα εξαφανιστήκαμε και μετά ξαφνικά μας είδαν στα 45-50. Πιστεύω ακόμα ότι αυτή η παρέα μπορεί να διηγηθεί πάρα πολλές ιστορίες».

Δεν του αρέσουν τα social media καθώς δεν τον εκφράζουν. «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα social media. Καταρχήν είμαι πολύ μεγάλος και χρειάζεται πολύ χρόνο για να ασχοληθείς σωστά, καταναλώνει πολύ μεγάλο κομμάτι και του χρόνου και του αισθήματός σου. Μέσα στα social κάποιοι έχουν λόγο για σένα και με αυτό αποκτάς μια σχέση εξάρτησης και με το καλό και με το κακό. Το ίντερνετ και γενικά τα σόσιαλ, είναι ένα πολύ μεγάλο εργαλείο που όπως τα περισσότερα που φτάχνει ο άνθρωπος, δεν μπορεί να τα χειριστεί σε αυτό αυτο επίπεδο. Τα παιδιά μου είναι σε αυτήν την ηλικία της μεγάλης εξάρτησης, κάνουμε πολλές κουβέντες, αλλά δεν είναι εύκολο να τους κρατήσω μακριά από αυτά».

Με τη σύζυγό του είναι μαζί 35 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.«Μέχρι τώρα περνάμε τις διακοπές μαζί. Δεν είναι εύκολο να με ακολουθήσουν σε μια περιοδεία. Η κόρη μου δεν νομίζω να θέλει να ακολουθήσει τη σκηνοθεσία. Εγώ θα ήθελα γιατί το βλέπω σε αυτήν. Έχει μια δική της προσωπική ματιά. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, σταμάτησα να δουλεύω για σχεδόν ενάμιση χρόνο. Θέλω να είμαι κοντά. Τα διάβαζα τα παιδιά εγώ, μου άρεσε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts