Δημήτρης Λάλος: 14+1 φωτό του “Μαθιού” στην Κρήτη που δεν είχες δει μέχρι σήμερα

O Δημήτρης Λάλος έχει πολύ πλούσιο πρότερο βίο με πολλές επιτυχίες στο θέατρο, όμως χρειάστηκε ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στον Σασμό για να γίνει λαϊκός… ήρωας στην Κρήτη.

Θες η εμμονή του Μαθιού για τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Μεγαλονήσου μέσα από τον ρόλο του; Θες το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λάλος τιμά με τον τρόπο και της συμπεριφορά του τη λεβεντογένα Κρήτη;

Το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Λάλος έχει μεγάλη πέραση στο νησί και φυσικά είναι περιζήτητος.

Μάλιστα, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στην Κρήτη, όχι όμως για τις ανάγκες του Σασμού όπου γίνονται γυρίσματα αλλά για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, το «Έκτορος Κάθαρσις».
Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Ηράκλειο και συνδύασε δουλειά με διασκέδαση. Γιατί δεν έκανε μόνο πρόβες για την παράσταση, αλλά θέλησε να γνωρίσει και κάποιες ομορφιές του νησιού αλλά και να δει φίλους. Ανάμεσά τους και ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης τον οποίο είδαμε να ενσαρκώνει τον νεκρό πλέον Βασίλη Σταματάκη, σύζυγο της Καπετάνισσας Καλλιόπης, ρόλο που υποδύεται η Μαρία Τζομπανάκη.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης υπήρξε στο παρελθόν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κρήτης και πλέον εργάζεται ως διευθυντής μεγάλης εταιρείας ενεργειακών συστημάτων. Όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, δέχτηκε τον ρόλο στον Σασμό λόγω του καλού του φίλου Δημήτρη Λάλου. Ήταν λοιπόν αδύνατον να μη βρεθούν οι δύο άντρες ή αν προτιμάτε πατέρας με… γιο όπως τους θέλει το σενάριο του Σασμού.

Οι δυο τους μαζί με μεγάλη παρέα βρέθηκαν σε κάποιο διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις του Δημήτρη Λάλου στην Κρήτη για μία ρακή σε αγαπημένο στέκι του Ηρακλείου ενώ δεν είπε όχι όταν ντόπιοι επιχειρηματίες τού ζήτησαν να βρεθεί στις επιχειρήσεις τους.

Μαζί του και η σύζυγός του η οποία σε κάθε του βήμα τον ακολουθούσε με χαρά, βλέποντας αυτό το ταξίδι ως ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα με τον σύζυγό της.

Ο Δημήτρης Λάλος φυσικά επικοινώνησε και τη δουλειά του στα τοπικά Μέσα, προσκεκλημένος στα ερτζιανά της Κρήτης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις 48 ώρες του ηθοποιού και σκηνοθέτη στη Μεγαλόνησο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts