Διακοπές στο Πήλιο: Η καλύτερη επιλογή σπιτιού μέσω airbnb

Θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας και να περάσετε φανταστικά; Το Πήλιο ενδείκνυται τόσο για καλοκαίρι όσο και για χειμώνα και το γραφικό χωριό Κισσός είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί.
Κάναμε μια έρευνα αγοράς, επισκεφτήκαμε τον τόπο και σας βρήκαμε την καλύτερη επιλογή για να μείνετε στο Πήλιο κάνοντας κράτηση μέσω airbnb.
Η εξοχική κατοικία με όνομα Mr Apostolos Guesthouse στο χωριό Κισσός είναι αυτό που χρειάζεστε είτε είστε μόνοι, είτε ζευγάρι, είτε παρέα είτε ολόκληρη οικογένεια.
Τρία λεπτά από το κέντρο του χωριού και 15-20 λεπτά από τις παραλίες και το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.

Το σπίτι διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, πολυθρόνα που γίνεται κρεβάτι και ένα επιπλέον μονό κρεβάτι. Υπάρχουν δύο ντουλάπες και φυσικά κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και μπάνιο. Το σπίτι διαθέτει μπάρμπεκιου ενώ υπάρχει και πάρκινγκ και μπορείτε να περάσετε ώρες ξεγνοιασιάς στο μπαλκόνι, στη βεράντα και στην αυλή.

Κάθε γωνιά του Πηλίου αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές και εξερευνήσεις και έχει να προσφέρει πολλά στους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία αλλά και διασκέδαση.

https://airbnb.com/h/mrapostolosguesthousekissos

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »