Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό: «Σκέφτομαι να τα παρατήσω»

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησε την Παρασκευή 6/1 μία πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία παραλίγο να μείνει παράλυτη.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τα για το κίνημα MeToo και ακόμη περισσότερο για την υπόθεση Λιγνάδη και εκείνου του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο σε αυτή της την συνέντευξη μίλησε και για την καριέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε πως πολλές φορές περνάει από το μυαλό της να τα παρατήσει και δεν διστάζει να το εκφράσει, ωστόσο δεν το κάνει. Τι είναι άραγε αυτό που την κρατάει;

Η ίδια αποκάλυψε: «Ξεκίνησα πολύ συνειδητά να απέχω από την τηλεόραση, γιατί ερχόμουν από ένα καθημερινό σίριαλ. Κάθε φορά που σχεδιάζω κάτι, με εμένα ο Θεός γελάει πάντα, έχω προγραμματίσει, έχω βγάλει εισιτήρια, έχω σταματήσει».

Όσον αφορά στις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών στο θέατρο, η ηθοποιός ανέφερε: «Αν δεν βγουν δικαστικές αποφάσεις τι να ξεκαθαρίσει; Περιμένουμε… Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κόκκινη γραμμή».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στην πρώτη μου συνεργασία έλεγα, δεν μπορεί να είναι η «μητέρα» μου η Τζένη Καρέζη. Ήμουν πάντα ολιγαρκής και δεν με ενδιέφερε η εικόνα μου. Όταν ήμουν στη σχολή δούλεψα ως τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο, ταξιθέτρια, σε μπαρ και στα φώτα του θέατρου. Ο πατέρας μου αντέδρασε άσχημα, όταν του είπα ότι πέρασα στην υποκριτική, η μητέρα μου με ψυχραιμία».

«Πολύ συχνά σκέφτομαι να τα παρατήσω και πριν 3 εβδομάδες το είπα», κατέληξε έπειτα αφήνοντάς τους όλους άφωνους.

Δείτε ποια είναι στο βίντεο:

Συγκλόνισε με τα όσα είπε η Βάνα Πεφάνη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts