Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, μιας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρόδου.

Όπως διαβάζουμε στο προφίλ του Γιώργου Δασκαλάκη στο Facebook, ο τραγουδιστής χρειάζεται τη βοήθειά μας.
«Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!!
Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου!!!
Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί!!


Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του !!!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας!!! Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τον Γιώργο μπορείτε να περάσετε από τα κομμωτήρια ΤΟΎΦΑ-ΤΟΎΦΑ
Εγώ θα καταγράφω τα ονόματά σας το τηλέφωνό σας και θα δοθούν σε ένα φάκελο όλα τα λεφτά μαζί έτσι κάποια στιγμή να μπορεί να επικοινωνήσει και ο ίδιος μαζί σας για να σας ευχαριστήσει με υπογραφή δική σας και τη δική μου πάμε λοιπόν να του δείξουμε την αγάπη μας όλοι μαζί!!!», διαβάζουμε στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts