Δύσκολες ώρες για τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2022, ο Γιάννης Λάτσιος έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 90 ετών και οι ώρες που περνούν ο ίδιος και τα παιδιά του με την Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δύσκολες.

Είναι η πρώτη τους Πρωτοχρονιά χωρίς τη μητέρα και την γιαγιά τους αντίστοιχα.

Παρ’ όλο που ο ισχυρός άνδρας των media δεν αποκάλυψε τίποτα για την απώλεια αυτή, το βράδυ της Παρασκευής είχε ανεβάσει φωτογραφία του με τη μητέρα του και την αδελφή του χωρίς να αναφέρει το οτιδήποτε. Όμως, η είδηση έγινε γνωστή, όταν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, όσοι γνώριζαν, έσπευσαν να συλλυπηθούν τον Γιάννη Λάτσιο.

Ένα από αυτά τα μηνύματα ήταν του Γιώργου Λιάγκα με τον οποίο τον συνδέει δυνατή φιλία χρόνων. «Δε φευγουν… Συνεχιζουν να ζουν μεσα απο τα παιδια τους…❤️», έγραψε ο παρουσιαστής και ακολούθησαν αρκετά ακόμη παρόμοια σχόλια από συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Αν και ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι φαν των social media στον προσωπικό του λογαριασμό είδαμε πολλές φωτογραφίες του ίδιου με τη μαμά του και αυτό γιατί κάθε μα κάθε Δεκαπενταύγουστο, οπού εκείνη γιόρταζε τα γενέθλιά της, είχε στο πλευρό της τα παιδιά της και ο Γιάννης Λάτσιος δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό της.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μάλιστα έκανε μια τέτοια ανάρτηση γράφοντας στη λεζάντα:

«Happy 90th Birthday mom».

Φυσικά το πένθος είναι βαρύ και για τα παιδιά του, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια τα οποία έχει αποκτήσει με την Ελένη Μενεγάκη καθώς έχασαν την πολυαγαπημένη τους γιαγιά.

Δείτε παρακάτω φωτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts