Δύσκολες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη – Εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους αμιγώς λαϊκούς τραγουδιστές, που διαθέτει η χώρα με τον ίδιο να έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τόσο στις πίστες, που εμφανιζόταν όσο και μέσα από τις πωλήσεις των δίσκων του.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο βλέπουμε, πως ο τραγουδιστής έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από το επάγγελμα του, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και από το Protothema.gr ο Νότης παλεύει με εσωτερικούς δαίμονες, καθώς έντονα γεγονότα, που συνέβησαν στη ζωή του τον έχουν στιγματίσει.

«Είναι σε μία φάση αυτοακύρωσης. Έχει ανθρωποφοβία, αγοραφοβία, παλεύει μόνος τα σκοτάδια του μετά και το διαζύγιό του με τη σύζυγό του και μάλιστα δεν βλέπει συχνά τα δίδυμα παιδιά του που είναι πλέον 27 ετών. Η ψυχολογική του κατάρρευση είναι δεδομένη και μετά τον χαμό στενού του συνεργάτη», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης αναπαράγοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Δείτε το βίντεο με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts