Δώρα Αρχοντάκη: Η μεγάλη αλλαγή της πρώην παίκτριας του Big Brother και ο έρωτας με 20χρονο αθλητή του Τάε Κβον Ντο

Η Δώρα Αρχοντάκη υπήρξε μία από τις παίκτριες του Big Brother που είχε απασχολήσει τα media για αρκετό καιρό. Τι κάνει όμως αλήθεια σήμερα και πόσο ευτυχισμένη είναι στη ζωή της;

H εντυπωσιακή Δώρα 21 χρόνια μετά το παιχνίδι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε, ωστόσο πλέον ασχολείται ενεργά με τη μουσική, αφού είναι τραγουδίστρια και έχει βγάλει τα δικά της κομμάτια. Το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Κωνσταντίνο Καραγέλη.

Στο video clip του κομματιού, μάλιστα, πρωταγωνιστεί και ο σύντροφος της, ο οποίος είναι 20 ετών και πρωταθλητής του Tae Kwon Do. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 87 κιλών, ανήκει στον σύλλογο του AC. Hwarang (Μαχητές) και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε το αγαπημένο του άθλημα στα 7 του χρόνια και είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα στην κατηγορία Εφήβων, στην κατηγορία Νέων Ανδρών & στην κατηγορία Ανδρών και επίσης είναι μέλος του Κλιμακίου της Εθνικής Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ: Ένωση ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Βορείου Ελλάδας) από την αρχή της αθλητικής του πορείας μέχρι και σήμερα.

Δείτε τι είχε πει για εκείνη πριν από μερικές μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος και παρουσίαζε το πρώτο Big Brother:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts