«Εάν επαναληφθεί η συγκυρία και η ιστορία, θα το έκανα» – “Χαμός” στον αέρα του ALPHA με τον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με την “επίθεση” του Γιώργου Βαρεμένου προς την Άννα Καραμανλή στον αέρα, το οποίο σχολιάστηκε από πολλούς και, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά είναι από τους ανθρώπους που πήραν το πλευρό της πολιτικού και “καταδίκασαν” το συγκεκριμένο άντρα.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 4/2 και μετά την τοποθέτηση της πρώτης, εκείνος πήρε τον λόγο και ξέσπασε στον αέρα, τονίζοντας πως κανένας δεν γίνεται να πιστεύει πως έκανε μία σεξιστική επίθεση προς το πρόσωπό της.

Χαμός στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Άννα Καραμανλή και τον Γιώργο Βαρεμένο

«Περί σεξιστικής επίθεσης δεν πείθει κανέναν. Δεν πιστεύει η κ. Καραμανλή ότι έκανα σεξιστική επίθεση. Διευθετήθηκε στην εκπομπή, ζήτησα συγγνώμη και έλαβα και εύσημα. Νομίζω ότι είναι αστεία. Περί βιαιοπραγίας, ειλικρινά είμαι άνθρωπος που απεχθάνεται τη βία και δεν μπορώ να δω ούτε στο σινεμά. Ένιωσα το εξής. Επειδή η μέρα ήταν τέτοια ένιωσα ότι ήταν μία ιεροσυλία. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε είναι να κάτσουμε σε όρθια στάση και να φέρουμε φόρο τιμής στη μνήμη τους. Δεν θα επικαλεστώ την διαδρομή μου, ούτε την πολιτική μου στάση. Ξέρω τι είναι να καταγράφει ο φωτογραφικός φακός και να επαναλαμβάνεται μία σκηνή συνεχώς. Στη συμπεριφορά μου υπάρχει ο αυθορμητισμός, ίσως να είναι απαγορευτικό αυτό στη συμμετοχή ενός σκληρού τερέν όπως είναι η πολιτική αντιπαράθεση. Έξω από αυτά πρέπει να μένει ο πατριωτισμός και το ενδιαφέρον για τη χώρα.

Σας μιλάει ένας άνθρωπος που πιστεύει όχι την πολιτική αντιπαράθεση αλλά τη ζωή δεν πρέπει να την παίρνεις στα σοβαρά κάποιες φορές. Αυτή είναι η στάση μου απέναντι στη ζωή. Καμιά φορά οι οριακές καταστάσεις φτάνουν σε οριακές συμπεριφορές.

Θα το έκανα και άντρα πολιτικό να είχα απέναντι μου. Εάν επαναληφθεί η συγκυρία και η ιστορία, θα το έκανα. Δεν έκανα διάκριση ανάμεσα σε γυναίκα και άντρα. Η κ. Καραμανλή ξέρει πολύ καλά ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαρεμένος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts