«Είμαι δύο μέρες άυπνη…» – Τι συνέβη με την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη μετά την μετακόμιση

«Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το κανάλι…»

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, συνάντησε την Μαρία Ηλιάκη και η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 30/1. Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, αλλά και για την καινούρια φάση στη ζωή της με τον σύντροφο και το παιδί τους, η οποία αφορά την μετακόμισή τους σε ένα νέο σπίτι.

Παρόλο που πρόκειται για ένα χαρούμενο βήμα στη σχέση τους, τώρα ειδικά που η οικογένεια ενώθηκε μόνιμα εφόσον ο Στέλιος Μανουσάκης εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, η κούραση είναι μεγάλη και οι υποχρεώσεις δεν την έχουν αφήσει να ξεκουραστεί λεπτό, με αποτέλεσμα να μη βγάζει ούτε τα γυαλιά ηλίου της για να μη φανεί το πραγματικό της πρόσωπο στον φακό.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη

«Στα γυρίσματα έχουμε πολύ γέλιο, πάνε πολύ ωραία. Η συνεργασία μου με τον Νικόλα Ράπτη πάει ανέλπιστα καλά. Αν και το περίμενα από την αρχή… είναι πολύ ωραίος τύπος ο Νίκος.

Δεν μπορώ να πω τι θα δείτε από μένα. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το κανάλι, εγώ έχω πει ότι δεν θα μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι δύο μέρες άυπνη γι’ αυτό δεν βγάζω τα γυαλιά. Αν βγάλω τα γυαλιά θα τρομάξετε. Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία. Χθες ήταν το δεύτερό μας βράδυ και σιγά σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας.

Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου, θα το κάνουμε κάποια στιγμή σίγουρα αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Είχαμε τη μετακόμιση τώρα, οπότε δεν το είχα κοιτάξει. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και αυτό είναι ξεκούραστο».
Σύμφωνα με της εφημερίδας Reallife, ο Στέλιος Μανουσάκης έχει ανοίξει ήδη το ιατρείο του στο Μαρούσι ενώ η Μαρία Ηλιάκη σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ανάμεσα όμως στις δουλειές που έχουν, έχουν ξεκινήσει και τις ετοιμασίες τόσο για το γάμο τους όσο και για τη βάφτιση της κόρης τους που θα πάρει το όνομα Κατερίνα, όπως έχει αποκαλύψει η Μαρία Ηλιάκη.

Σχετικά με το πότε θα γίνει το διπλό μυστήριο, η εφημερίδα αναφέρει ότι πιθανότερη ημερομηνία είναι κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Όσον αφορά την τοποθεσία, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει στην Κρήτη ή στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts