«Είναι ένα τεράστιο ψέμα, με τρόμαξε…» – Η αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου μετά από 32 χρόνια καριέρας

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη 7/12 στην εκπομπή Ελένη του Mega με τον κωμικό να κάνει σε πρώτο επίπεδο ένα εντυπωσιακό show, όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει και στη συνέχεια παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη.

Ο διασκεδαστής μετέφερε την ενέργειά του, τόσο στο πλατό όσο και το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί την εκπομπή χαρίζοντας άπλετο γέλιο με τις μιμήσεις και τις ατάκες του.

Και αφού λοιπόν, οδήγησε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει on air πρόταση για συμμετοχή σε σειρά, στη συνέχεια, ο Ζαχαράτος έκανε και κάποιες πιο σοβαρές δηλώσεις μιλώντας τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τον χώρο της showbiz, στον οποίο θέλοντας και μη ανήκει όλα αυτά τα χρόνια.

«Η showbiz είναι ένα τεράστιο ψέμα, λίγοι είναι οι άνθρωποι που είναι το ίδιο μπροστά και πίσω. Αυτό εμένα με τρόμαξε, θα μπορούσε να με διαλύσει, αισθανόμουν ότι βουλιάζω, ότι βάζω το δάχτυλό μου σε μία τρύπα και ψάχνω να βρω στόκο να την κλείσω. Όπου στόκος ήταν μία γνώμη ενός ανθρώπου, η γνώμη του ψυχολόγου μου. Για πολλά χρόνια δεν ήξερα πώς να φερθώ, πώς να τραγουδήσω, πώς να μιλήσω στους επιχειρηματίες», τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts