«Είναι χαζοί οι Έλληνες; Δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι η επιχειρηματικότητα;» – Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη για το Dragons’ Den

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/2 ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Dragons’ Den αλλά και στις μονάκριβες κόρες του.

Πριν δυο εβδομάδες έκανε πρεμιέρα το Dragons’ Den μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όμως τελικά αποφασίστηκε να αλλάξει τόσο μέρα όσο και ώρα προβολής. Συγκεκριμένα θα παίζει αυτή την Παρασκευή 10/2 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για τις κόρες του και το Dragons’ Den


«Οι κόρες μου, μου έχουν πάρει το μυαλό, το κορμί την ψυχή και είμαι τρισευτυχισμένος και μόνο που έχω τη δυνατότητα να περνάω χρόνο μαζί τους, νιώθω πολύ χαρούμενος», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Αρέσει στον κόσμο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το έχω πει και στο παρελθόν πως αυτή η ερώτηση για το “ποιος θα το δει;” είναι πολύ υποτιμητικό και για τους Έλληνες. Είναι χαζοί οι Έλληνες; Δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι η επιχειρηματικότητα; Το αντίθετο» συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ξέσπασε για το παιχνίδι και μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Τι θα δούμε απόψε στο Dragons’ Den


Ένα επιχειρηματικό δίδυμο με αγάπη για το καλό φαγητό και τα σκυλάκια, έρχεται για να κάνει την ανατροπή. Ένας προπονητής τένις και ιδιοκτήτης επιχείρησης ελπίζει να πάρει το ματς στο τερέν των DRAGONS. Θα τα καταφέρει; Ένας νέος επιχειρηματίας με αγροτικό background δεσμεύεται μπροστά στους DRAGONS ότι είναι ο πιο «τραγανός»! Θα επενδύσουν τελικά στην επιχειρηματική του πρόταση; Ένας εξαιρετικός «πωλητής» έρχεται με ένα πατενταρισμένο αντικείμενο που, όπως λέει, θα μπορούσε να έχει ως πελάτες όλα τα ξενοδοχεία και τις καφετέριες στην Ελλάδα.

Μια φιλόδοξη αρχιτέκτονας διεκδικεί επένδυση για ένα προϊόν που, όπως υποστηρίζει, συνδυάζει πολυτέλεια και υγιεινή, και έχει βοηθήσει πολλά κορίτσια. Ένας επιχειρηματίας που έχει εργαστεί από dj έως… εφοπλιστής αναζητά καλόπιστο DRAGON για συνεργασία.

Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με επενδύσεις και στρατηγικές συμφωνίες με τους DRAGONS, και πόσοι θα αποχωρήσουν προβληματισμένοι για το μέλλον της εταιρείας τους;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts