Εγκαίνια στην υπαίθρια έκθεση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης στην Κρήτη με τη παρουσία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Παρουσία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Κας Γιάννας Αγγελοπούλου εγκαινιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο παλιό λιμάνι της πόλης των Χανίων η υπαίθρια έκθεση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης στην Κρήτη. Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών (ΕΚΙΜ) / Ιστορικού Μουσείου Κρήτης (ΙΜΚ). 

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην έκθεση από τον Πρόεδρο της ΕΚΙΜ, Καθηγητή Αλέξη Καλοκαιρινό.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”, και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με χορηγό την εταιρεία Πλαστικά Κρήτης Α.Ε. και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού και θα περιοδεύσει και σε άλλες πόλεις της Κρήτης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts