ΕΚΤΑΚΤΟ: Survivor: Οι 4 φιναλίστ έφτασαν Ελλάδα! Γιατί τους φυγάδευσαν και πού θα μείνουν;

Survivor: Στην Ελλάδα βρίσκονται από τις 19,10 το απόγευμα σήμερα (1/7) οι τέσσερις παίκτες που θα βρεθούν στον ημιτελικό της ερχόμενης Κυριακής, στις 4 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Κόρομι, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος κατέφθασαν σήμερα το απόγευμα, είδηση που ήταν γνωστή στους δημοσιογράφους οι οποίοι και έσπευσαν με τηλεοπτικά συνεργεία για να πάρουν πλάνα. H πτήση ήταν με transit από Παρίσι και ο Κόρο κρατούσε μία τσάντα με βιβλία ενώ ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν μαζί μέσα στο λεωφορείο.

Όμως, οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor τούς φυγάδευσαν και οι τέσσερις παίκτες έφυγαν από το αεροδρόμιο βγαίνοντας από άλλη πόρτα και όχι από εκείνη της αίθουσας αφίξεων όπως είχε συμβεί με όλους τους προηγούμενους παίκτες.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης που κόλλησε κορονοϊό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο Σάκης με τη Μαριαλένα και ο Ηλίας με τον Κόρο δεν θα βρεθούν στα γραφεία της εταιρίας παραγωγής στο Μαρούσι αλλά θα καταλύσουν σε βίλα στην Ανάβυσσο που κανείς, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται.

Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης και ο Ηλίας κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό χωρίς να περάσουν από ψηφοφορία κοινού, σε αντίθεση με τον Κόρο και τη Μαριαλένα οι οποίοι και έχουν τεθεί στη διάθεση των τηλεθεατών προκειμένου να αποφασίσουν εκείνοι ποιος από τους δύο παίκτες θα φύγει από το παιχνίδι. Απόφαση που θα παρθεί το βράδυ του ημιτελικού. Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά την έναρξη της live μετάδοσης του ημιτελικού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts