Εκτός Survivor Ασημίνα & Δαλάκα – Επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί Μπάρτζη

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε το σκάνδαλο και όλοι οι παίκτες τον χειροκρότησαν.

Εκεί που όλα έδειχναν να είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία των Μπλε που για ακόμα μία φορά έχασαν αγώνα και έπρεπε να βγάλουν στον τάκο τον παίκτη που θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Νίκος Μπάρτζης πέταξε… βόμβα λέγοντας πως είδε με τα μάτια του παίκτρια να είναι στο δάσος και να μιλάει σε κινητό.

Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να ταράξει τους συμπαίκτες του αλλά και κάποιους από τους αντιπάλους με πρώτο και καλύτερο τον εύθικτο και έντονο Τάκη Καραγκούνια ο οποίος πετάχτηκε έξαλλος από τη θέση του και απείλησε ότι θα φύγει από το παιχνίδι. Και στο παρελθόν, ο Τάκης είχε εκδηλώσει την έντονη ενόχλησή του για παραβάσεις συμπαικτών του σε κανόνες της παραγωγής και προφανώς αυτή η καταγγελία λειτούργησε στο μυαλό του ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η ενόχληση όλων έγινε ακόμα πιο έντονη όταν ο Μπάρτζης αποκάλυψε ότι η Ασημίνα ήταν εκείνη που εθεάθη με κινητό. Κάτι που εκείνη αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας ιδιαίτερα ταραγμένη. Μάλιστα, από την ομάδα των Μαχητών όλοι οι παίκτες σηκώθηκαν και βγήκαν εκτός του συμβουλίου, με την Ασημίνα να βγαίνει και εκείνη έξω και να λέει πώς δεν έχει κάνει τίποτα και πώς ήταν όλες τις ώρες μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, σημειώνοντας πώς όλο αυτό που γίνεται την προσβάλλει πολύ.

Για αρκετά λεπτά, η ατμόσφαιρα στο συμβούλιο μύριζε… μπαρούτι με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι το συμβούλιο θα μετατεθεί για την επόμενη μέρα, μέχρι να είναι ξεκάθαρα το τι έχει συμβεί…

Δείτε τα βίντεο με τα σχόλια των παικτών:

Ο Νίκος Μπάρυζης, μετά την βόμβα που πέταξε στο συμβούλιο του νησιού και την έντονη αντίδραση των παικτών, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο και είπε στους παίκτες ότι θα τα πουν όλα την επόμενη ημέρα, σε ένα έκτακτο.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι πλέον εκτός ριάλιτι επιβίωσης καθώς πιάστηκαν με κινητό.

Ο Γιώργος Λιανός, κατά την έναρξη του έκτακτου συμβουλίου, είπε χαρακτηριστικά: “Μετά από όλα όσα έγιναν εχθές, αναγκαστήκαμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον αέρα. Έπρεπε να κάνουμε αυτήν την διακοπή και να επιστρέψουμε για να δούμε τι θα γίνει. Ήμασταν υποχρεωμένοι να έρθουμε σε επικοινωνία με πολύ κόσμο για να μάθουμε το τι έχει συμβεί και να δούμε αν οι ισχυρισμοί του Νίκου Μπάρτζη είναι αληθής και έχουν βάση…”

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος και έκανε την πρώτη αποκάλυψη για όλα όσα συνέβησαν, με τον παίκτη των Διασήμων να λέει ότι εδώ και πολλές μέρες παρακολουθούσε τις δυο παίκτριες ότι κινούνταν περίεργα στην παραλία και για αυτό αποφάσισε να τις ακολουθήσει και εκεί τις είδε να έχουν κινητό στο χέρι και έτσι να έρθουν σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο…

Ο Γιώργος Λιανός, μετά τα όλα όσα ειπώθηκαν παραδέχτηκε ότι μετά από έρευνα της παραγωγής όλοι οι ισχυρισμοί του Μπάρτζη είναι αληθείς και πως η απόφαση της παραγωγής ήταν να αποβληθούν από το ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και παραβίασαν έναν από τους σημαντικότερους κανόνες για το Survivor All Star.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της ανακοίνωσης:

Viral Είδηση: Survivor All Star trailer: Η επόμενη μέρα μετά τις αποχωρήσεις: «Τεράστιο θράσος…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts