Εκτός Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα!

Survivor spoiler 17/01: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor All Star, με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να είναι κυριολεκτικά στα όριά της!

Εξ’αρχής είδαμε πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά και ο λόγος ήταν και ο πρόσφατος χωρισμός της, ενώ οι φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί οικειοθελώς ήταν πολλές. Παρόλα αυτά η Κατερίνα έχει αποδείξει πως είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια και δύσκολα θα τα βάλει κάτω!

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε! Τι συνέβη; Την έχει καταβάλει η γρίπη. Όπως κι εδώ στην Ελλάδα έτσι και στον Άγιο Δομίνικο ο ιός της γρίπης σαρώνει και έχει χτυπήσει και παίκτες του Survivor! Μια από αυτές είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η Μελίνα Μεταξά.

Ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Κύπρια να επιστρέφει αλλά όχι και την νικήτρια του Survivor Ελλάδα – Τουρκίας! Η Κατερίνα Δαλάκα παραμένει εκτός Survivor All Star και σίγουρα οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της στο παιχνίδι.

Η παίκτρια έχει αποδείξει πως πολύ δύσκολα τα βάζει κάτω, όμως επειδή η ψυχολογία της δεν είναι καλή, πριν ακόμα μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα μας έκανε εντύπωση να δηλώσει… παραίτηση! Ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Προς το παρόν κρατήστε όμως πως η Κατερίνα Δαλάκα για κάποια… επεισόδια θα απέχει. Οπότε, όπως αναφέρει το athensmagazine.gr, σε πρώτη φάση, μην την περιμένετε απόψε στην τρίτη μάχη για την ασυλία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts