Ελένη Μενεγάκη: Έτσι γιορτάζει φέτος με τον Μάκη της τον Άγιο Βαλεντίνο! Η αποκάλυψη και οι ψίθυροι του Παντζόπουλου με τον Άγγελο Λάτσιο

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα στην εκπομπή της Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη. Ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος ήδη έχει κάνει τα σχέδιά του για την αποψινή βραδιά, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε σήμερα στην εκπομπή της: «Άκουσα τον Μάκη να λέει με τον Άγγελο, να συζητάνε να πάνε κάπου και ο Μάκης του είπε: «Α, δεν μπορώ τη Δευτέρα γιατί τη Δευτέρα θα είμαι μαζί με τη μανούλα και καταλαβαίνεις γιατί αυτές τις μέρες τις προσέχουν τα κορίτσια, την επέτειο, τις γιορτές…» και λέω αν δεν μου έλεγε τίποτα φέτος, δεν θα έλεγα γιατί και πως… Δεν με ξεχνάει και μου αρέσει. Σε επέτειο θα έλεγα, αλλά ο Μάκης δεν με ξεχνά…»!

Το ζευγάρι κλείνει σε λίγες μέρες επτά χρόνια γάμου, ενώ μετρά δώδεκα χρόνια γνωριμίας και είναι στην καλύτερή του φάση! Η Ελένη και ο Μάκης επισημοποίησαν κρυφά τη σχέση τους πριν επτά χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη τους. Επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50.

Χρόνια μετά γιορτάζουν τον έρωτά τους και η Ελένη λέει on air πόσο αγαπά τον Μάκη που της άλλαξε τη ζωή!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts