Ελένη Μενεγάκη: Έτσι κατάφερε να επιστρέψει στη σιλουέτα της! Η δίαιτα και τα μυστικά της λίγο πριν βγει με μαγιό!

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως όλοι μας, είναι λάτρης του φαγητού όμως δεν επιτρέπει στον εαυτό της να πάρει παραπάνω από δύο με τρία κιλά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θέλει να προσέχει τη σιλουέτα της, όχι μόνο για λόγους καλαισθησίας και αυτοπεποίθησης αλλά και γιατί στα 52 της χρόνια, είναι πιο προσεκτική από ποτέ σε ό,τι αφορά την υγεία της.

Ξέρει άλλωστε πως το παραπάνω βάρος από το κανονικό, μόνο καλό δεν μπορεί να κάνει σε έναν οργανισμό.

Η παρουσιάστρια κατά διαστήματα παίρνει το πολύ δύο με τρία κιλά και … πριν βάλει τα εκπληκτικά μαγιό της, πάντα κάνει διατροφή για να νιώθει καλά με το σώμα της, όπως η ίδια λέει…

υτό τον καιρό προσέχει τη διατροφή της.

Οι αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Η παρουσιάστρια λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Πρώτον, όταν θέλει λίγο να μαζευτεί δεν τρώει υδατάνθρακες: «Όταν θέλω να μαζευτώ το δράμα μου είναι οι υδατάνθρακες! Έχω παρακολουθήσει και έχω προσέξει όταν σταματάω τα ζυμαρικά και θέλω να μπω σε πρόγραμμα, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Γιατί το μακαρόνι είναι τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα στη διατροφή μου…»!

Δεύτερον, προσέχει το βραδινό της γεύμα, αλλά κάποιες φορές κάνει και τις ατασθαλίες της βραδιάτικα.

Τρίτον, δεν τρώει γλυκά, άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια δεν είναι γλυκατζού!

Τέταρτον, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες «αμαρτωλές» τροφές δεν υπάρχουν στο σπίτι της γιατί η παρουσιάστρια λατρεύει το καλό, παραδοσιακό φαγητό!

Και το πέμπτο μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για τέλεια σιλουέτα, όπως αποκάλυψε τελευταία, περπατά χιλιόμετρα κάθε πρωί! Όπως, είχε τονίσει μέσα από την εκπομπή της: «Πέτυχα κάτι κυρίες το πρωί, το γνωστό περπάτημα, που λέω να μην το κόψω και σε κάτι δασάκια πετυχαίνω κάτι κυρίες, περπατάγανε και κόβανε κάτι αμπελόφυλλα και λέω κι εγώ «ωραία να πω να μου κάνουν κι εμένα ντολμαδάκια…» και ανοίξαμε κουβέντα για την εκπομπή και θέλω να στείλω τα φιλιά μου γιατί στα Μελίσσια βγαίνουν πολλά κορίτσια για περπάτημα το πρωί όλων των ηλικιών… κάτι πρέπει να κάνουμε, γενικώς ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι, εγώ αυτό ξέρω»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts