Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι σοκαρισμένη! Είναι εξευτελιστικό!»

Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της με την αποκάλυψη του «εφιάλτη» που φέρεται να βίωσε η κοπέλα και συγκεκριμένα –σύμφωνα με την καταγγελία – η επί δύο χρόνια σύντροφος του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι «ανέβασε» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της. 300 φωτογραφίες και ένα βίντεο την ύπαρξη του οποίου έμαθε τυχαία η γυναίκα. Χθες το Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σταματάει από την εκπομπή, ενώ πριν λίγο ο ίδιος με ανακοίνωση του ζήτησε συγνώμη για την πράξη του.
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην πρώτη του δήλωση μέσα από το Πρωινό μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μιλά για απερισκεψία. Τη μεγαλύτερη της ζωής του.

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής. Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα αυτή την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.
Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους – συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε σοκαρισμένη με την καταγγελία κατά του στενού συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη και τόνισε: «Είναι ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως έχει το δικαίωμα κάποιος να σου κάνει κάτι τέτοιο είτε το ν εμπιστεύεσαι είτε όχι… κανείς δεν δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο….»!

Δείτε τα αποσπάσματα παρακάτω:

Gossiptv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts