Ελένη Μενεγάκη: Το ψεύτικο προφίλ στο Instagram, η προειδοποίηση&ο εκνευρισμός

Η Ελένη είναι η ελληνίδα παρουσιάστρια με τα περισσότερα likes στα social media. Λίγο η αγάπη του κόσμου, λίγο τα δώρα που κληρώνει, την έχουν κάνει από άσχετη (μέχρι πριν λίγα χρόνια) σε social media expert, με φανατικούς followers, πολλά likes και comments, ιδιαιτέρως στο Instagram.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι καταπατούν τα προσωπικά της δικαιώματα  και δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς για να καρπώνονται εκείνοι αυτά τα likes?

Η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά αντιλήφθηκε πως  άλλος ένας ψεύτικος λογαριασμός προστέθηκε στη λίστα με τους ήδη υπάρχοντες και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους γι΄αυτό προκειμένου να τους αποτρέψει να τον ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα και όπως η ίδια έγραψε: «?ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ? Αγαπημενοι μου φιλοι μην μπερδευεστε με αλλους λογαριασμους που εχουν γινει με το ονομα μου! Η φωτογραφια που σας ανεβαζω ειναι απο καποιο ψευτικο προφιλ! Εμεις τα λεμε μονο απο τον λογαριασμο μου @elenimenegaki που τον διαχειριζομαι εγω η ιδια!».

eleni1

Ο εκνευρισμός της Ελένης είναι φανερός και αυτό είναι λογικό. Την ίδια ίσως και χειρότερη αντίδραση θα είχε οποιοσδήποτε άνθρωπος του συνέβαινε το ίδιο.

Υπομονή!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts