Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα»

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη και τη συνεργασία τους στην εκπομπή Στούντιο 4, σχολιάστηκαν στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Τετάρτης (8-02).

Το θέμα ανακίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη στήλη του κάνοντας αναπαραγωγή των δηλώσεων της πρώην συνεργάτιδας της Ελένης.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, τοποθετήθηκε επί του θέματος κάνοντας το δικό της σχόλιο για τις συνεργασίες της.

«Θα χρησιμοποιήσω τη δική της έκφραση, είχαμε πάντα μία έντονη ερωτική χημεία. Δεν ταιριάζουμε παιδιά με όλους τους ανθρώπους. Και είναι περίεργο καμιά φορά να βλέπεις μέσα στα χρόνια, ότι με ανθρώπους που μπορεί να έχεις να τους δεις και δύο χρόνια, μόλις έρχεσαι ξανά μαζί, ξανακολλάει ακριβώς. Εγώ καταλαβαίνω τι λέει. Και προφανώς η σχέση όταν έχει μπες – βγες, κρατιέται και πιο θερμή. Δεν έχει φτάσει στη βαριεστημάρα», είπε η Ελένη με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να λέει:

«Εμείς το καταλαβαίνουμε αυτό πιο πολύ από σένα, διότι με τους ανθρώπους που έχεις μία ιδιαίτερα θερμή επαγγελματική σχέση, οι άλλοι δεν τολμάνε να αντιπροτείνουν κάτι άλλο. Επαγγελματικά εννοώ. Διότι θεωρούν ότι αποκλείεται να φύγουν από σένα», είπε για να συμπληρώσει η παρουσιάστρια:

«Στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, και έχω δουλέψει με τόσους ανθρώπους, και πολλούς δεν τους θυμάμαι κιόλας, θεωρώ ότι όλοι εκείνοι με τους οποίους συνεργάστηκα είχαν μία καλή συνέχεια μετά. Για πόσο δεν ξέρω, γιατί κάνουν επιλογές. Θεωρώ ότι σε όλους δόθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες και σε όλους δίνονται».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts